Verblijf in een 2-persoonssuite

Onze kamers bieden al het nodige comfort voor een moment van intimiteit samen. De perfecte ruimte om van elkaar te genieten. Ontspan in een goed warm bad, ga lekker liggen bij kaarslicht, proef rustig onze producten. Denk aan : het ruime tweepersoonsbed, de televisie, het bad, de badjassen en badlakens, de minibar, het koffiezetapparaat, de waterkoker, de haardroger, de airconditioning en nog zo veel meer om te ontdekken.


De kamer 14

Geniet van een magisch verblijf in deze gezellige en intieme kamer. Lig in je badkuip aan de voet van je bed of geniet van een moment op je privé- terras.


De kamer 22

Klein nest van zoetheid dat je uitnodigt om met je partner te rusten. Bij de vlammen, geniet van dit heerlijk en romantisch uitje.


Appartement 5

Huisje om van te genieten voor twee, verliefd.

Met familie of vrienden.

 

 

 Denk aan : het ruime tweepersoonsbed, de televisie, het bad, de badlakens, het koffiezetapparaat, de waterkoker, de haardroger, de airconditioning en nog zo veel meer om te ontdekken.


Appartement 6

 

Denk aan : het ruime tweepersoonsbed, de televisie, de douche, de badlakens, het koffiezetapparaat, de waterkoker, de haardroger en nog zo veel meer om te ontdekken.


De tuin